вівторок, 20 лютого 2024 р.

Послідовники Героїв Небесної Сотні – воїни ЗСУ

         Світ пам’ятає Героїв Небесної Сотні, їх жертовність, патріотизм і любов до України, до її європейського вибору. 10 років минуло з того часу, коли прогресивні українці стали пліч-о-пліч, відстоюючи майбутнє України. Їх не злякали погрози, кулі і свавілля влади. Вони стали взірцем патріотизму.

рф стало замало жертв Майдану, вони посягнули на найсвятіше для нашого народу: волю, незалежність і територіальну цілісність нашої землі. Місяць лютий в нашій історії – кривавий відлік часу боротьби за існування нашої держави. Сьогодні найкращі патріоти України зі зброєю. в руках відстоюють ідеали Майдану, прагнення Героїв Небесної Сотні.

Про цей період нашої історії розповідають матеріали книжкових виставок «Лицарі Небесної Сотні» та «Вистояли – переможемо!». В книгах і статтях зібрані матеріали про тих, хто стояв на Майдані, хто зараз боронить Україну від рашистський зайд. З гордістю називаємо серед цих Героїв імена христинівчан, мужніх, відважних, сильних духом, справжніх патріотів. Ми пишаємось ними, їх постаті, їх імена – взірець для нащадків, приклад любові до Батьківщини.

З матеріалами цих виставок мали змогу познайомитись користувачі центральної бібліотеки та учасники зібрання біля пам’ятного знаку борцям за волю України, присвяченого пам’яті Героям Небесної Сотні. Керівники району і громади, представники трудових колективів в єдиному пориві об’єднались в цей день, віддаючи шану тим, хто першими стали на смертний герць з путінським режимом, режимом диктатури і поневолення.

Ми пам’ятаємо Героїв, ми підтримуємо наших воїнів ЗСУ, ми молимось за них і за нашу Перемогу.

Все буде Україна!








Немає коментарів:

Дописати коментар