субота, 26 червня 2021 р.

Лірика й живопис - натхнення два крила

Галина Василівна Бортник ввійшла в поетичне коло Христинівщини під псевдонімом Галина Біла. В її творчому доробку – кілька книжок поезій. А нещодавно ця  невтомна  жінка видала нову збірку лірики «Несу життя». Від її віршів віє любов’ю до життя, до людей, до природи. А ще в них відчувається молодечий запал і віра в краще майбуття.

Багато христинівчан знають пані Галину як художницю. В кожній квітці чи дереві вона бачить красу, яку і передає пензлем. Світ фарб для неї існує в своєму баченні, неповторному і фантастичному.

Галина Василівна – учасник багатьох міських і обласних виставок художників, творчих зустрічей. Її картини прикрашають приватні колекції, літературний музей Христинівщини.

Вона – частий гість бібліотеки. З нею приємно спілкуватись. Має поетеса і художниця свою точку зору на те, що її оточує, болить в неї серце від несправедливості, з якою доводиться стикатись у житті. Своїми віршами і своїми картинами вона намагається зробити світ кращим і добрішим.

Під час фестивалю «Книжковий Арсенал» Галина Василівна у нашій бібліокав’ярні зустрічалася з нашими працівниками і користувачами бібліотеки. Христинівчани мали змогу поспілкуватись з майстринею пензля і пера, бути присутніми на презентації її книги поезій «Несу життя». Бажаючі змогли придбати і книгу з автографом і картини, підписані нею.

Віримо, що у шанувальників прекрасного ще буде багато зустрічей із талановитою художницею і поетесою, яка порадує всіх нас своїми новими творами!





Немає коментарів:

Дописати коментар