середа, 14 червня 2023 р.

Один день в нашій бібліотеці











Літньої пори в людей багато роботи: городи, боротьба з колорадськими жуками, поспіли черешні і полуниці, яких треба заготовити на зиму... Але люди знаходять час відвідати бібліотеку, щоб почитати книгу і періодику, поспілкуватися, дізнатися новий рецепт варення, подивитися новини в Інтернеті...

Бібліотекарі взяли участь у VІІ Всеукраїнському молодіжному онлайн-бібліокаравані «Читай, юність!», під час якого бібліотекарі Полтавщини ділились своїм досвідом роботи з юнацтвом в умовах війни.

Переселенка, кандидат філософських наук, викладачка Східно-національного університету ім. В.Даля Катерина Панасівна Горбенко готувалася до лекції по історії України.

В читальній залі міська організація профспілки працівників освіти і науки України та Рада ветеранів працівників освіти проводили вогник для своїх ветеранів. Віддаючи шану пам'яті М.П.Мазурика та В.І.Криницького, які були педагогами та майстрами слова, організували книжкову виставку «Душа у слові». Із сьогоднішнього дня в нашій книгозбірні розгорнуті виставки робіт Катерини Михайлівни Собової та Тетяни Іванівни Колосової.

Завідувачка Гірницькою міською бібліотекою Донецької області Валентина Смірнова нині проживає в нашому місці та працює в онлайн режимі. Сьогодні вона спілкувалася з христинівськими колегами за чашкою чаю. Нам є про що поговорити.

А читачі обмінювали книги, цікавилися новинками літератури, спілкувались, розповідали про свої проблеми, ділились думками про прочитане і пережите в цей важкий час.

Волонтери продовжували свою роботу по збору допомоги постраждалим херсонцям. Це спільна біда і ми намагаємось підставити і своє плече підтримки тим, кому зараз важко.

Бібліотека живе і працює для членів громади, підтримує їх, намагається допомогти.

Разом – до Перемоги!

Все буде Україна!

    


Немає коментарів:

Дописати коментар