четвер, 22 червня 2023 р.

Виготовлятимемо браслети-обереги для воїнів

Дружба з Мангушською публічною бібліотекою Донецької області триває багато років. Інтернет допомагає нам спілкуватись з мангуськими колегами. За ці роки в нас там зявилося багато друзів. Ми разом проводили літературні вечори, вікторини, конкурси, поетичні марафони, флешмоби, квести, народознавчі і фольклорні години...

Цього разу до дня Конституції України Мангушська публічна бібліотека спільно з мангушською школою мистецтв, Солгутівським сільським клубом, гуманітарним центром «Я – Маріуполь» (м. Кривий Ріг), міською бібліотекою для дітей (м. Володимир Волинської області) запрошує дітей нашої громади на майстер-клас з виготовлення патріотичних браслетів. Спілкування буде в онлайм-режимі.

Всі виготовлені браслети будуть передані нашим захисникам. Чекаємо юних христинівчан в центральній бібліотеці о 13 годині. Для виготовлення одного браслету знадобиться:

- 7 ниток довжиною по одному метру (4 жовтих і 3 синіх);

- кругла картонна основа діаметром 10-15 см (вирізати).

Допоміжні матеріали: затискач, олівець, ножиці, лінійка та гарний настрій. А також діти зможуть декламувати вірші про Україну, ЗСУ, дружбу.

Ми вистоїмо і переможемо! Все буде Україна! 

Немає коментарів:

Дописати коментар