четвер, 16 лютого 2023 р.

Ми всі – моноліт, ми всі – велика українська нація

Упродовж багатьох століть недруги розтягували українські землі в різні боки. Однак, просякнуті кров’ю та потом, сповнені жертовністю та одержимістю, любов’ю та істинним патріотизмом, українці завжди боролися за відродження своєї державності. Свобода та незалежність стали найбільшим бажанням для кожного з нас, адже діставались дорогою ціною.

Україна – така різна, але така єдина: крейдяні гори Донеччини, підземелля Чортківського замку на Тернопільщині, Дніпро-Бузький лиман, Кінбурнська коса, найвищі вершини Карпатських гір, крафтові ферми Вінниччини, трипільська культура, як одне із найбільш яскравих явищ стародавньої історії Європи, що на Черкащині. Майже рік тому перед нашою державою повстали дуже серйозні зовнішні та внутрішні виклики. Ми знову боронимо своє! І єдність українців стала відповіддю нації на повномасштабну війну з боку рф. Єдність, яку демонструє наше суспільство, свідчить лише про одне: українська нація міцнішає, дорослішає та стає взірцем сміливості та відваги для інших народів. Єдність – це наша потужна зброя. І поки ми єдині – ми непереможні!

Сьогодні, в День єднання, в Христинівській територіальній громаді, як і повсюди в країні, піднято державний прапор України. О 10:00 год. христинівчани, які прийшли до місця проведення акції задля демонстрації єднання українців, виконали державний гімн України та розгорнули наш головний синьо-жовтий символ  стяг нашої волі, єдності та могутності Українського народу.



Бібліотечні працівники організували книжкову виставку "16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ", яка стала імпровізованою фотозоною.


 

Нехай же майорить у рідних кольорах сьогодні Україна для тих, хто бореться за кожен клаптик української землі, для тих, хто чекає повернення у рідну домівку, для тих, хто зараз не може відкрито розгорнути державний прапор у себе вдома, але чекає на ЗСУ. 

Хай він замайорить у всіх куточках планети!

Немає коментарів:

Дописати коментар